067 165 99 26
Кошик
0шт 0грн

Політика конфіденційності

Терміни, що вживаються на сайті,  а також порядок збору, реєстрації, накопичення, зберігання, адаптування, зміни, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізації, передачі), знеособлення, знищення персональних даних Покупця (споживача), здійснюється відповідно до Закону України від 01.06.2010 №2297-VI «Про захист персональних даних» зі змінами (далі – Закон України «Про захист персональних даних»). Порядок захисту персональних даних у сфері електронної комерції встановлюється Законом України «Про електронну комерцію» від 03.09.2015 №675-VIII.

Ми гарантуємо Вам, що будь-які відомості, які стали відомі з електронних документів (повідомлень) і під час укладання договорів купівлі-продажу дистанційним способом – захищені, згідно з вищезазначеними Законами.

При оформленні замовлення на сайті, а також при укладанні договорів купівлі-продажу дистанційним способом, Ви надаєте наступну інформацію:

•   Прізвище, ім'я, по батькові;

•   адресу електронної пошти;

•   номер телефону.

Продавець не несе відповідальності за інформацію, надану Покупцем на Сайті, а також за незаконне заволодіння інформацією третіми особами, в тому числі за дії, здійснені від Вашого імені.

Особисті дані збираються виключно з метою дотримання вимог законодавства, діючих у сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку, відносин у сфері реклами та електронної комерції. Термін зберігання і обробки персональних даних складає 5 років (при необхідності строк зберігання може змінюватись і визначається Продавцем в односторонньому порядку).

Єдиним джерелом отримання інформації про персональні дані є інформація яку Ви заповнюєте / надаєте  під час замовлення товарів та при укладанні договору купівлі-продажу дистанційним способом або треті особи, що виконують ті ж дії у Ваших інтересах або за Вашим дорученням.

 

Наші партнери

Адреса : м.Львів вул.Городоцька, 172
Моб.тел : 067 165 99 26
E-mail : smcitadel@ukr.net
Сайт виготовлено в компанії Soltech
Всі права захищено © 2015р